24 k Gold mask- 24 k zlatá maska - Tajemství krásy Kleopatry

Kleopatřiným tajemstvím krásy je zlatá maska. Je to luxusní přírodní kosmetické ošetření. Čisté 24 karátové zlato proniká do kůže a zadržuje kolagen a elastin, zlepšuje vzhled pokožky, vyhlazuje vrásky, bělí pigmentové skvrny, snižuje zánět kůže, oživuje a revitalizuje pokožku.Maska je zcela bezpečná, příjemná a uvolňující. Díky svým výhodám si získává oblíbenost v centrech estetické medicíny na celém světě. Její léčebný efekt snižuje zánět, normalizuje mazové žlázy a chrání před škodlivými účinky životního prostředí.
Zlatá maska jako jediné neinvazivní kosmetické ošetření, zvyšuje napětí pokožky a zároveň snižuje kožní záhyby. Kromě příznivého účinku zlata, je to také dobrý nosič jiných biologicky aktivních látek, protože urychluje vstřebávání do kůže.

Pokud sníte o perfektní a sametově hladké kůži, tak vám doporučujeme zlatou masku, která je doporučena dermatology. Její účinek je okamžitý a dlouhotrvající. Léčebný efekt je viditelný ihned a zlaté atomy se vstřebávají i o mnoho týdnů později.

 

Zaváděcí cena ošetření zlatou maskou: 1200 Kč